Добре дошли в Специализирана Услуга за

Откриване на Скрити Течове!


Скритите течове могат да представляват сериозна заплаха за структурата на дома ви, както и Вашия комфорт. Ние сме тук за да ви помогнем да откриете и решите тези проблеми, преди да станат по-сериозни. В следващите редове ще ви представим различните видове скрити течове, които можем да открием и отстраним.

Alt desc here
Течове в Стените:


Скритите течове в стените могат да се появят поради проблеми с отоплителната инсталация, водопровода, канализацията или дъждовните тръби. Те могат да доведат до мокри петна, разрушаване на покритието и дори нарушаване на структурата на стените. 

Alt desc here
Подземни Течове:


Течове под земята могат да бъдат предизвикани от повреда във водопроводната, канализационната или отоплителна система. Те често остават невидими, но могат да предизвикат появата на влага в подовите настилки, в основите и дори подкопаване на земята около имота и проблеми със структурата на жилището.

Alt desc here
Течове по Покриви:


Течове по покриви могат да са изключително трудни за откриване. Проблеми с покритието, отводняването, структурата и много други, дори на глед дребни проблеми, могат да предизвикат проникване на вода през покривната конструкция. Този тип течове често водят до повреди във вътрешната част на сградата.

Alt desc here
Течове от Подовете:


Течове от подовете са често свързани с проблеми в инсталациите /отоплителни, водопроводни, канализационни/, както и с проникване на влага от екстериора. Те могат да предизвикат повреди в подовите настилки, растеж на плесен и неприятни миризми, както и увреждане на структурата. 

Как ние Ви помагаме:

Точност с Инфрачервени, акустични и други специализирани уреди:

Използваме съвременни инфрачервени камери и други технологии, които ни помагат да откриваме дори най-малките течове.

Професионален Екип:

Нашите инспектори са високо квалифицирани и опитни в областта на откриването и ремонта на скрити течове.

Детайлни Доклади:

Ние Ви предоставяме подробни доклади, които ви дават ясен обзор на състоянието на вашия имот и препоръки за отстраняване на проблемите.

Свържете се с нас, за да се уверите, че вашият дом е защитен от скрити течове. Нека съхраняваме уюта и стабилността на вашия дом заедно!