Контрол по време на строителството


Добре дошли в нашия свят на строителен контрол, където ние се грижим за вашия проект като за свой собствен. Нашата мисия е да ви осигурим контрол и сигурност, за да постигнете най-добрите резултати във вашия строителен или ремонтен проект.

Нашата Услуга включва:

С нас, вие получавате повече от просто инспекция - получавате партньорство в грижата за вашия дом. Открийте проблемите преди те да станат сериозни с нашата помощ. Свържете се с нас сега и се уверете, че вашият дом е в най-добри ръце!

Alt desc here
Инспекции на Строителното Място:

Нашите инспектори извършват редовни посещения на обекта по време на строително-ремонтните дейности, за да гарантират, че всичко се изпълнява съгласно проектните планове и зададени критерии. 

Alt desc here
Качествен Контрол на Материалите:

Поддържаме строг контрол върху материалите, използвани във вашия проект, уверявайки се, че са от най-високо качество и отговарят на вашите изисквания. 

Alt desc here
Контрол на Изпълнението на Работата:
Следим изпълнението на строителните етапи, за да предотвратим евентуални проблеми преди те да станат сериозни. Получавате своевременна информация как протича процеса на всеки един етап от неговото развитие. 

Alt desc here
Съвети и Препоръки:

Ние не само предоставяме контрол, но и сме тук, за да ви консултираме и дадем съвети относно подобрения и оптимизации на вашия проект.